.

.

New
Портативна Универсална Подова Поставка за таблета, Етаж Скоба за таблет, Свободно Выдвигающийся, стойка за таблет за легла, Регулируеми по височина стойка за табле

Портативна Универсална Подова Поставка за таблета, Етаж Скоба за таблет, Свободно Выдвигающийся, стойка за таблет

BGN 37.60

Наличност
В магазина

【Таблет и телефон две в едно】 : Обхват на скоби за мобилни телефони / таблети : 3,5-11 см, стена за телефон и таблет поддържа повечето смартфони и плоски панели. 【Гъвкав здрав】 : метална телескопична пръчка, здрава и стабилна опора, не е лесно да се прекъсне, метална тръба, здрава и свободно сгибаемая, лесно се огъват, стабилна основа за по-голяма стабилност. 【Регулируем ъгъл на видимост 360】 : Благодарение на зажимному притежателя си с въртене на 360 градуса и гъвкав рычагу с гъши гърло можете свободно да персонализирате тази подовото поставка за таблет и телефон за оптимален зрителен ъгъл, който искате.Напълно освободи ръцете си, за да може удобно да лежи на леглото или на дивана. 【Ергономичен държач телефон】 : Високо выдвигающаяся регулиране.С помощта на стойка за таблет можете да държите мобилния телефон на подходящо разстояние от очите, то е ефективно да коригира вашата стойка, предпазва зрението и шията. 【Различни случаи на използване на】 : Най-доброто за вас на дивана / леглото, гледайки си телефона / таблета.Дълга стойка за ръце много помага, когато трябва да лежи в меки дивана и да гледате, по-удобно четене на партитуру, когато свирим на китара и други музикални инструменти.Характеристики : Универсална скоба за закрепване на статив за таблета ви позволява надеждно фиксиране на вашия таблет и други устройства.Той е толкова стабилен, здрав и издръжлив.Той може да е абсолютно безопасно задържане на вашият таблет или телефон, и не се ли страхувате, че той ще падне. насладете се на видеочатом, фотосъемкой, онлайн пазаруване и гледане на филми с усилвател, въртящи се на 360 градуса.Описание : лесно Можете да се забавлявате със семейството и приятелите си.Това е толкова практично и професионално за ежедневна употреба.Статив ще донесе удобство в живота ви.Настройки : ■ Материал : въглеродна стомана + ABS ■ Приложимо обзавеждане : 3,5-11-инчов мобилен телефон/таблет ■ Маркуч : 70 см/45 см, права тръба : 72 см/109 см ■ Обща височина : 143 см/154 см Помещение включва : 1 х подова поставка 1 х скоба Съвети : В процеса на снимане действителния цвят на изображението може да се различават малко от продукта се дължи на такива фактори, като осветление, камера, настройките на екрана и така нататък. реални. грешка в размери : 1-2 см възможни са грешки, поради различна дата за доставка : пратката ще бъде върната в рамките на 30 месеца в продължение на 7-21 работни дни.Ако имате някакви въпроси относно този продукт, моля оставете съобщение и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Основни свойства

■Material:
Carbon steel + ABS
■Applicable equipment:
3.5-11 inch mobile phone / tablet
■Hose:
70CM/45CM,straight tube
■Total height:
143CM/154CM
Package Includes:
1 X Floor stand:
1 X Clip:
Tips:
During the shooting process,the actual color of the picture may be slightly different from the product due to factors such as light,camera,screen settings and so on. real.
dimension errors:
1-2 CM errors can occur with different
Delivery date:
The package will be returned for 30 months within 7-21 business days.
If you have any questions about this product,please leave a message and we will get back to you within 24 hours. :
New

Клиентите също го харесват