.

.

New
Zerodis Ретро Дървена Кутия За Съхранение на Бижута Ретро Европейски Стил Дървен Старинен Стария Декоративен Органайзер За Съхранение на Бижута Съкровище Органайзер

Zerodis Ретро Дървена Кутия За Съхранение на Бижута Ретро Европейски Стил Дървен Старинен Стария Декоративен

BGN 0.00

Наличност
В магазина

Нежен подарък.Външен вид кутии за бижута, която е украсена с гравиран във формата на европейските пури в ограничени бройки цветя са ръчно изработени и се отличава с елегантен вкус.Това ще бъде добър подарък за приятели или любовници.кутия-органайзер за бижута еспресо.Размер.Диаметърът на кутии за бижута е : 14,5 см * 11,5 см * 6,5 см и вътрешен диаметър съответно 13,3 см. * 10 см. * 5,4 см, което е подходящо за съхранение на повечето бижута. Качествено дърво.Реколта ковчег за бижута изработена от висококачествена дървесина, имат висока износоустойчивост, дълъг живот, няма мирис, безопасен за използване. кутии за бижута. Ретро дървена кутия за съхранение.Вътрешната обработка.Вътрешната част на антични кутии за съхранение е полиран и боядисан няколко пъти, за да сте сигурни, че на вътрешната повърхност не чакъла и тя няма да остави драскотини по вашите бижута.Конструкцията на замъка.Замъкът е направена в старинен стил, а пилинг има своя история превратности.Това е умишлено формуляр за определяне на остатъчните следи, и тя не е повредена.Спецификация : Материал : Дърво, алуминиеви Външен размер : 14.5*11*6.5 см / 5.7*4.3*2.6 по Вътрешен размер : 13.3*10*5.4 см / 5.2*3.9*2.1 Тегло : 269 гр./9,5 грама (прибл.) Осъществяване списък : 1 x кутия за съхранение на бижута Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка в размер от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Material:
Wood, alloy
Outer Size:
14.5*11*6.5cm / 5.7*4.3*2.6in
Inner Size:
13.3*10*5.4cm / 5.2*3.9*2.1in
Weight:
269g / 9.5oz(approx.)
Package list:
1 x Jewelry Storage Box:
Note:
1. Please allow small size error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. :
    Please take the real one as standard.:
New

Клиентите също го харесват