.

.

New
DHDM Практически Многофункционална Домашна Издънка За коремни преси, Фитнес Инструменти, Устройство за Клекове, Симулатори за Ядро и Коремната кухина

DHDM Практически Многофункционална Домашна Издънка За коремни преси, Фитнес Инструменти, Устройство за Клекове,

BGN 76.10

Наличност
В магазина

СЪХРАНЕНИЕ, ЛЕСНО управление : дори и най-малките момичета могат лесно да управляват. лесна и удобна инсталация, няколко условия на инсталацията.УДЪЛЖЕНА ДРЪЖКА : Утолщите и увеличете гумена присоску, площ сила ще се увеличи, така че усвояването и използването бъдат по-стабилни.ЛЕК И елегантен : по-удобно за преодоляване на пространствените ограничения мек и удобен материал абсорбира добре на крака по време на упражнения, без да причинява болка.Да ДАДЕ ФОРМА на тялото : Отлично помощ, за да даде форма на талията/корема/ краката /боди, стягане на задните части и тонизиране на мускулите издънка от естествен каучук здраво прилепнала за пода, осигуряване на сигурна и стабилна поставка за вашите тренировки.Материал-високо качество : Изработен е от здравословния естествен материал, удебелени силиконовата нещастници. силно засмукване, по-сигурно и стабилно.СЪХРАНЕНИЕ, ЛЕСНО управление : дори и най-малките момичета могат лесно да управляват. лесна и удобна инсталация, няколко условия на инсталацията.УДЪЛЖЕНА ДРЪЖКА : Утолщите и увеличете гумена присоску, площ сила ще се увеличи, така че усвояването и използването бъдат по-стабилни.ЛЕК И елегантен : по-удобно за преодоляване на пространствените ограничения мек и удобен материал абсорбира добре на крака по време на упражнения, без да причинява болка.Да ДАДЕ ФОРМА на тялото : Отлично помощ, за да даде форма на талията/корема/ краката /боди, стягане на задните части и тонизиране на мускулите издънка от естествен каучук здраво прилепнала за пода, осигуряване на сигурна и стабилна поставка за вашите тренировки.Материал-високо качество : Изработен е от здравословния естествен материал, удебелени силиконовата нещастници. силно засмукване, по-сигурно и стабилно.Спецификация : Име на продукта : Мини-асистент за да лежи на гърба на Метод за определяне : търтей от естествен каучук Мястото на прилагане на продукта : Фитнеси, къщи Характеристики : фитнес уреди, преносими, търтей, за отслабване е Приложимо : упражнения за тялото, талията, корема Характеристики на продукта : 1. компактен и преносим, удобен за складиране, носи го по всяко време за практики 2. Водоустойчив и устойчив, по-безопасни за използване. 3. Силно засмукване, издънка, не се поддава на по-слабия.4. Спестяване на пространство, независимо от това, къде се намирате, му е много лесно да се съхранява и переносить5. Подходящи за гладки повърхности, като керамични плочки, отверждаемый бетон, мрамор, паркет, дървени подове, осигуряващи чистота на пола, както нещастници позволяват малки разлики в размера се дължи на разликите в ръчен измерения.

Основни свойства

Product Name:
Mini supine assist
Fixing method:
Natural rubber suction cup Product
Application places:
Gymnasiums, homes
Features:
exercise equipment, portable, suction cup, loss weight
Applicable:
Exercise body, waist, belly slimming
Product features:
1. compact and portable, convenient storage, carry it at any time to practice:
2. Waterproof and proof, safer to use.:
3. Strong suction, suction cup, refused to loosen.:
4. Space-saving, no matter where you are, it is very easy to store and carry:
5. Suitable for smooth surfaces, such as ceramic tiles, concrete curing, marble, wood / wood floors, ensuring clean floors and suction cups:
Please allow for slight size differences due to manual measurement differences. :
New

Клиентите също го харесват