.

.

New
Игри AV адаптер DAUERHAFT, поддръжка на 1080P за Wii HD Конвертор мултимедиен интерфейс Кабел Щепсела и да играе Преобразуване на сигнал Професионален Портативен за HDTV

Игри AV адаптер DAUERHAFT, поддръжка на 1080P за Wii HD Конвертор мултимедиен интерфейс Кабел Щепсела и да играе

BGN 21.39

Наличност
В магазина

Как да използвате : Щепсела и да играе. [Съвети за използване на] Промяна на разделителната способност на екрана с 480i на 480p. [Приложение] For Wii to HD Multimedia Interface converter преобразува входните данни wii в събота и данни HD Multimedia Interface HD, поддържа всички режими на показване за Wii (NTSC 480i 480p, PAL 576i), не поддържа Wii Mini и осигурява по-реалистични визуални ефекти HD.Някои телевизори да не поддържат игра с резолюция от 240p, 480i чрез мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност. [Преобразуване на сигнал] Кабел за преобразуване на мултимедиен интерфейс Wii в HD ще използва компонентен аналогови видео сигнали с резолюция 480p и я преобразуват в цифрова информация за изпращане по кабел интерфейс HD Multimedia за подобряване на гледане на устройства с резолюция 720p, 1080p. [Частично е несъвместим] Адаптер за мултимедиен интерфейс Wii-HD е несъвместим с кабели мултимедиен интерфейс HD mini HD, мултимедиен интерфейс HD VGA кабели и мултимедиен интерфейс HD за кабели DVI. [Приложение] For Wii to HD Multimedia Interface converter преобразува входните данни wii в събота и данни HD Multimedia Interface HD, поддържа всички режими на показване за Wii (NTSC 480i 480p, PAL 576i), не поддържа Wii Mini и осигурява по-реалистични визуални ефекти HD.Просто включете устройството за Wii и включете HD Multimedia Interface директно към телевизор или дисплей (кабел HD Multimedia Interface в комплекта не са включени). [Щепсела и да играе] Лек и преносим адаптер мултимедиен интерфейс for Wii to HD не изисква инсталация на драйвери и лесен за работа.Ако можете настройте for Wii в режим на 480p, те могат да работят чрез мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност.

Основни свойства

Item Type:
For Wii to HD Multimedia Interface Converter
Material:
ABS
Color:
Black
Support Resolution:
1080P and Backward Compatible
Application:
Support All for Wii Display Modes
Package List:
1 xfor Wii to HD Multimedia Interface Converter:
Note:
The for Wii to HD Multimedia Interface converter is not a frequency up converter. the maximum native resolution of the for Wii is 480i :
New

Клиентите също го харесват