.

.

New
15 г Овлажняващ Крем за очи, Овлажняващ Крем за очи с Авокадо се Бори с Торбички под очите, Тъмни Кръгове, Фините линии и Бръчки

15 г Овлажняващ Крем за очи, Овлажняващ Крем за очи с Авокадо се Бори с Торбички под очите, Тъмни Кръгове, Фините

BGN 0.00

Наличност
В магазина

В увлажняющем крема за очи се използва набор от природни и безопасни съставки.Той съдържа съставки за грижа за кожата, като масло от авокадо, гиалуронат натрий, пантенол, etc.to нежно хидратира.Този хидратиращ крем за очи ще направи очите си по-отпочинали, блестящи и енергични.Блестяща кожа около очите ви прави още по-красива.Крем за очи може да се хидратира уморени очи, освежаване им, се разрежда молив и успокояване на кожата около очите.Хидратиращ крем за очи е валидна не само в очите, но и върху лицето и шията.Подходящ за всички типове кожа.Този крем за очи е разработен специално за най-чувствителната кожа около очите.При продължителна употреба на овлажняващ крем за очи можете да видите видими резултати.Начин на употреба : 1. Вземете крем за очи с размерите на крупинку и леко нанесете го върху клепачите и ъгли на очите. 2. Внимателно нанесете крем за очи с пръст.Нанесете малки точки, потупване в областта около очите, и разглаживайте до пълното усвояване. 3. Нанесете останалата крем за очи на пръста си, за да го вдигне нагоре по протежение на носа до средата на веждите.Параметри : Тип на продукта : Овлажняващ крем за очи Съдържание нето : 15 г-Подходящи : за всички типове кожа Функция : Добавянето на масло от авокадо, гиалуроната натрий, пантенола и други съставки за грижа за кожата може да е леко мокра, разглаживать бръчки под очите и смекчаване на кожата около очите.Списък с пакети : 1 x Крем за очи.

Основни свойства

Item Type:
Moisturizing Eye Cream
Net Content:
15g
Suitable:
for all skin types
Function:
Adding avocado oil, sodium hyaluronate, panthenol and other skin care ingredients can mildly moisturize, fade eye lines and relieve the skin around eyes.
Package List:
1 x Eye Cream:
New

Клиентите също го харесват