.

.

New
Луксозен Каишка с Кристали за Жени и Мъже, Черепа, Западен Кожен Колан С голяма Катарама, Блестящи Каубойски Колани с Шипове за Дънки в стил Пастушки

Луксозен Каишка с Кристали за Жени и Мъже, Черепа, Западен Кожен Колан С голяма Катарама, Блестящи Каубойски

BGN 13.86

Наличност
В магазина

Кожена каишка.Внесен.Закопчалката на ключалката.Почистете, подсушете с чиста кърпа. ▨[Здрав материал] Колан Cowboy Cowgirl western diamond belt се състои от здрава широката катарами от сплав, инкрустиран с диаманти, метален череп, кожа ремък, който изглежда ретро и рязко изпъква уникален светлина в тълпата.Свалящ се обтегач от сплав е здрав и не се поддава на корозия. ▨[Готически ретро-стил] Уникален дизайн под формата на черепа от страз в стил пънк, осеян с диаманти, може да се носи като аксесоар с дънки, блейзерами, пуловери или дълги поли по всяко време на годината. ▨[Размери отговарят на размера на талията 30-34".M : Обща дължина (115 см); Подходящ за размера на талията 34-38".L : Обща дължина (125 cm); Подходящ за размера на талията 38-42". Параметри : . Материал : изкуствена кожа, обтегач от сплав и кристали.Цвят : Черен / Червен / Бял/Сребрист / кралско синьо / многоцветен.Информация за размерите : .

Основни свойства

Material:Faux Leather & Alloy Buckle & Rhinestone Studded Color :Black/Red/White/Sliver/Royal Blue/Multicolor Size Information:
S
New

Клиентите също го харесват