.

.

New
Zboro 120шт Птица Алуминиево Пръстен за краката Вътрешен Диаметър 8 мм /10 мм Гълъби, Папагал, Птичка За обучение Летателна На Открито, Лични Принадлежности за Състезани?

Zboro 120шт Птица Алуминиево Пръстен за краката Вътрешен Диаметър 8 мм /10 мм Гълъби, Папагал, Птичка За обучение

BGN 17.06

Наличност
В магазина

100% ново най-високо качество.Лесен за употреба.Много удобно.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Пожелавам ви успешни покупки.Описание : най-Високо качество материали.Пръстен за голубиной крака, алуминий пръстен за птици Е идентификационное пръстен може да се използва за пощенски гълъб.Полезен и удобен за вас.Параметри : Име : 8 мм/10 мм алуминиево пръстен за краката на птиците Материал : алуминий Цвят : червен/зелен/виолетов/златен/син/черен Размер вътрешен диаметър : 8 мм/10 мм и Височина на пръстена : 7 мм Опаковка включва : 120 бр. x алуминиево пръстен за краката Забележка : Размер се измерва ръчно, моля се допуска малка грешка на измерване.Цвят на снимката може леко да се различават от действителния продукт от цветно изобразяване на различни монитори.

Основни свойства

Name:
8mm/10mm birds aluminum foot ring
Material :
Aluminum
Color:
Red/Green/Purple/Gold/Blue/Black
Inner diameter size:
8mm/10mm
Ring height:
7mm
Packing include:
120Pcs x Aluminum foot ring:
Notice:
The size is measured by hands, please allow minor error of measurement. Photo color might be a little different from the actual product due to color display of different monitors.:
New

Клиентите също го харесват