.

.

New
Велоергометър HIZLJJ / Сгъваем Велоергометър Магнитен с долно Оттичане на Велосипед, със Скорост, Време, Разстояние за Домашния офис / Аеробни Тренировки

Велоергометър HIZLJJ / Сгъваем Велоергометър Магнитен с долно Оттичане на Велосипед, със Скорост, Време, Разстояние

BGN 51.04

Наличност
В магазина

▶ LCD монитор, показва време, скорост, разстояние, калории, сърдечна честота и километража. ▶ Регулируема неограничен съпротива : Велоергометър снабден с тежки двупосочно маховиком, който може да осигури по-голям тласък за извършване на сложни упражнения. ▶Супер гладка и тиха : система безкрайна съпротива и система за колан предаване осигуряват изключително плавно и почти тиха езда благодарение на спирачен колодкам от вълна, филц. ▶ Безопасен, удобен и лесен за преместване : Мини педалите на велосипед велосипед с тегло до 120 кг, оборудвани с регулируеми ограничители за пръстите на краката и спирачка за аварийно спиране, които правят вашата каране на колело по-сигурна. ▶ Нашите продукти ще донесат удобство в живота ви и ще ви позволи да изпитате радостта от живота по време на употреба. ▶ LCD монитор, показва време, скорост, разстояние, калории, сърдечна честота и километража. ▶ Регулируема неограничен съпротива : Велоергометър снабден с тежки двупосочно маховиком, който може да осигури по-голям тласък за извършване на сложни упражнения. ▶Супер гладка и тиха : система безкрайна съпротива и система за колан предаване осигуряват изключително плавно и почти тиха езда благодарение на спирачен колодкам от вълна, филц. ▶ Безопасен, удобен и лесен за преместване : Мини педалите на велосипед велосипед с тегло до 120 кг, оборудвани с регулируеми ограничители за пръстите на краката и спирачка за аварийно спиране, които правят вашата каране на колело по-сигурна. ▶ Нашите продукти ще донесат удобство в живота ви и ще ви позволи да изпитате радостта от живота по време на употреба.Описание на продукта Спецификация : ▶Име на продукта : велоергометър▶ размери на продукта : 106x55x148 см ▶ Режим на предаване : тиха предаване с двоен колан▶ Категория на продукта : вертикална▶ Метод за регулиране на съпротива : велоергометър с електромагнитно управление ▶ Функция : Калории, време ▶ Обхват : на улицата, у дома, в офиса ▶ Применимая сцена : фитнес тяло, обзавеждане за фитнес ▶ съдържание на Пакета : 1 х велоергометър Благодаря ви за избор и покупка на нашите продукти.Ние предлагаме пълна гама от сервизно обслужване за всеки клиент.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

Основни свойства

▶Product Name:
Exercise Bike
▶Product size:
106 x 55 x 148 cm
▶Transmission mode:
double belt silent transmission
▶Product Category:
Vertical
▶Resistance adjustment method:
electromagnetic control exercise bike
▶Function:
Calories, Time
▶Scope of application:
outdoor, home, office
▶Applicable scene:
fitness body, fitness equipment
▶Package Contents:
1 x Exercise Bike
Thank you for choosing and purchasing our products. We provide a full range of after-sales services for each customer.If you have any product problems, please contact us and we will help you solve the problem. :
New

Клиентите също го харесват