.

.

New
Зарядно за фотоапарат Type C до Пружинному Силово Кабел NP F550 Адаптер за Захранване от Фиктивна Батерии за Наводнения светлина на Монитора

Зарядно за фотоапарат Type C до Пружинному Силово Кабел NP F550 Адаптер за Захранване от Фиктивна Батерии за

BGN 21.97

Наличност
В магазина

Външно захранване : Външен източник на енергия, произведена от висококачествена пластмаса, има добър охлаждащ ефект, намалява ефект на топлината върху качеството на изображението.Външно захранване : Външен източник на енергия, произведена от висококачествена пластмаса, има добър охлаждащ ефект, намалява ефект на топлината върху качеството на изображението.Не се притеснявайте : Има стабилни резултати, не трябва да се притеснявате за внезапно спиране на тока и намаляване на проблеми по време на употреба.Технология на защита : Множество технологии за защита, като например защита от късо съединение, пренапрежение и претоварване от протичането на ток, осигуряват безопасност по време на употреба.Характеристики : Адаптер за захранване от фиктивна батерии за постоянен ток може да се замени батерията F570, F750, F970 за осигуряване на стабилно захранване на монитора или заполняющего светлина. 1. Характеристики : Адаптер за захранване от фиктивна батерии за постоянен ток може да се замени батерията F570, F750, F970 за осигуряване на стабилно захранване на монитора или заполняющего светлина.2. Технология на защита : Множество технологии за защита, като например защита от късо съединение, пренапрежение и претоварване от протичането на ток, осигуряващи безопасност по време на употреба. 3. Външно захранване : Външен източник на енергия, произведена от висококачествена пластмаса, има добър охлаждащ ефект, намалява ефект на топлината върху качеството на изображението.4. Port Type‑C : използва входната порта Type‑C за източник на храна и мобилен източник на захранване от изхода на порта Type‑C за захранване на устройството и е с по-дълъг срок на експлоатация. 5. Не се притеснявайте : има постоянна работа, не е нужно да се притеснявате за внезапно спиране на тока и намаляване на проблеми по време на употреба.Параметри : Тип на продукта : Муляж БатареиМатериал : пластмаса + Сплавприменение : за монитори и заполняющих лампи с батерия F550размер на продукта : Дължина на линията : прибл.35-90 см / 13,8-35,4 инча Тегло : прибл. 58 г / 2,0 грама Входно напрежение : Type-C 9 / 12 v Изходно напрежение : 8,4 В 2как да използвате : 1. Поставете поддельную батерия в монитор или допълнителен отделението отсек2. Свържете входа на пристанището Type C към източник на захранване на порта Type C. Списък на пакетните продажби на : 1 x Муляж батерии Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Item Type:
Dummy Battery
Material:
Plastic + Alloy
Application:
For Monitors And Fill Lights With F550 Battery
Product Size:
Line Length
Weight:
Approx. 58g/2.0oz
Input Voltage:
Type-C 9V/12V
Output Voltage:
8.4V 2A
How to Use:
1. Put the fake battery into the monitor or supplementary battery compartment2. Connect the Type C input port to the power supply of the Type C port:
Package List:
1 x Dummy Battery:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
New

Клиентите също го харесват